Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

100dukátů

18. 6. 2012 13:08
Pořád ty samý kecy.

To už by jsme deset let nemohli vyhrát ani v kuličkách, kdyby platila ta vaše moudra. Naštěstí je to sport a tam je vše jinak.

0 0
možnosti

supich

17. 6. 2012 10:28
Vrba

Ne že bych se chtěl vést na módní vlně chválící plzeňské hráče, ale možná jste si také všimli, jak Hašek a později Bílek zcela ignorovali hráče z Plzně, i když v té době hráli jistě nejlepší fotbal u nás. Raději stavěli hráče ze zahraničí, kteří v klubech stáli nebo občas vyběhli na 10 minut na hřiště. Až když nároďáku teklo do bot, tak začali plzeňáky zvát. Nu a když se jim to vyplatilo (i když třeba i Rezkovou nafilmovanou penaltou), tak se chvástají, jak skloubili hráče ze zahraničí s hráči z naší ligy. Problém je ale v tom, že Bílek není schopen dát mužstvu systém, jen využívá fotbalovosti a sehranosti hráčů, které staví. Umění je to, co udělal Vrba v Plzni - z hráčů průměrných nebo dokonce zatracených (často ze Sparty) udělal mužstvo, které v kontextu naší ligy nemá konkurenci (nemyslím výsledky, ty se někdy nedostaví), ale fotbalovostí. Docela bych rád viděl, jestli by Vrba dokázal něco takového v nároďáku. Ale Euro bohužel zase zakonzervuje bezpohlavní fotbal...

1 0
možnosti

mountbiker

17. 6. 2012 9:06
Tak jest

R^

1 0
možnosti

až vyrostu, budu politikem

17. 6. 2012 8:51
Vážený pane,

Tento článek je šitý poměrně horkou jehlou. Podívejte se na výsledky našich mládežnických reprezentací za posledních deset let a zjistíte, že jsme v Evropě druzí hned za Španělskem. Pak ty Vaše slova o špatné a nekoncepční práci  s mládeží mohu přeložit tak, že Španělé to dělají lépe.

0 0
možnosti

kesouf1

17. 6. 2012 8:47
ještě dovětek

přidal bych k tomu naprosto servilní komentáře reportérů - chvikami jsem měl pocit, že se dívám na jiný zápas. jinak k výkonu našich fotbalistů - v podstatě těží s výborných výkonů všech plzeňáků, s polákama první poločas nestál za nic, bylo ohormné štětśtí že se netrefili v prvních dvaceti minutách, druhý poločas výborné výkony limberského, pilaře, jiráčka, jinak s tím komentářem souhlasím, fotbal jde do kopru stejně jako hokej, nepracuje se tady s mládeží, nahoře si bafuňáři rozkrádaj peníze, velmi slabá úroveň ligy, katastrofa v oblasti trenérů

1 0
možnosti

pilsener

17. 6. 2012 8:51
Re: ještě dovětek

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2317x
Hrdý táta dvou synů a manžel skvělé ženy. Psát budu o všem, co si to zaslouží. Ale v rámci šetření času vás čtenářů nebudu psát zas tak často :)

Seznam rubrik